SHS WorkStation

A munkahely védelme

Második otthonunk a munkahely. Egyes munkakörök esetén több időt töltünk az íróasztalunknál vagy az irodánkban, mint más közösségi helységben, így ennek a mikrokörnyezetnek a védelme kiemelten fontos a hosszútávú egészségkárosodás elkerülése, valamint az egészségmegőrzés, komfortérzet terén. A személyes munkakörnyezet sugárzásvédelme elsődleges szempont a hatékony és produktív munkavégzés érdekében.

Egy olyan védelmező egységet, rendszert hoztunk létre, mely kiszűri és csökkenti az ártó elektromágneses sugárzásokat, a kis- és nagyfrekvenciás terheléseket, a radon sugárzást és a negatív földsugárzásokat is, melynek következtében lényegesen csökken az egészségkárosodások és megbetegedések kockázata.

Az elektromágneses sugárzás elleni védelem rendszeres használatával jelentősen rendeződnek a sugárzások következtében kialakult sejtpotenciál zavarok. Ezáltal minőségi és hatalmas energia ég el sejtszinten. Ez a sejtstruktúra optimális működésének az alapja.

A mikrokörnyezet védelme megoldást jelent egyéni, eseti irodai védelemre, de felmerül az igény a komplex megoldásra, irodák, szintek, irodaházak és egyéb üzleti célú létesítmények védelmére. Az SHS OFFICE Complex a telepített rendszer főbb tulajdonságai:

  • egyéni tervezéssel, méretezéssel kialakított védelem
  • fejlesztési szakaszban vagy meglévő területek védelme egyaránt biztosított
  • hatásfoka igazolhatóan magas és bizonyított a sugárzáscsökkentés
  • egészségmegőrzés és hatékonyságnövelés közvetlenül a produktív munkaerőt biztosítja

CÉL AZ ELEKTROMÁGNESES SUGÁRZÁS CSÖKKENTÉSE

 

Termék paraméterek:

Átmérő: 118 mm; magasság: 9 mm

Speciális nagyfinomságú rozsdamentes acél, precíziós felületkezelő szerszám segítségével, felületi-lézergravírozással, különleges technológiával készül.

Összetétel:
Hatóanyag 1. (folyékony)
Speciális keverék – Kálium-szilikát (K2SiO3) – Grafit – Mikroorganizmus törzsek – Aranybronz-pikkely

Hatóanyag 2. (szilárd)
Poliészter anyagra nanotechnológiával 20 mikron vastagságban felvitt ötvözet.
– Kobalt (Co) – Vas (Fe) – Molibdén (Mo) – Nióbium (Nb) – Szillícium (Si) – Bór (B) – Ezüst (Ag)

 

Megvásárolom

 

További szolgáltatások:

SHS Smart

SHS Office Complex

SHS Cars