SHS OFFICE Complex

Elektromágneses terek elleni komplex irodai védelmi rendszerek

Napjainkban egyre hangsúlyosabb értéket képvisel a környezettudatos vállalatmenedzsment és a zöld iroda fogalma. A környezetvédelmi irányítási rendszer, valamint az ehhez kapcsolódóan kialakult zöld kommunikáció és marketing támogatja az ökohatékonyságot és az ökológiai lábnyom csökkentésére vonatkozó stratégiákat. Minden ilyen jellegű “zöld irány” a prevenciót és az energia hatékonyságot tartja a legfontosabbnak. Azonban jogosan érezzük, hogy a megelőzés és a hatékonyság nem merülhet ki a szelektív hulladékgyűjtésben, újrahasznosításban, vagy passzív házak létrehozásában.

A szomszéd irodája mindig zöldebb?

Ez azért lehet, mert a szomszéd irodában rájöttek, hogy a hatékony munkavégzés és a produktív , termelékeny időtöltés feltételei között az is szerepel, hogy mennyire védjük meg magunkat az elektromágneses sugárzásoktól. Az elektroszmog minden irodában jelen van, ahol számítógépekkel ellátottak a munkaállomások, wifin jön az Internet, mobiltelefonok csörögnek és kivetítők fényei villódznak, mindezt többnyire vezeték nélkül.

Ezeket a manapság elengedhetetlen eszközöket olyan elektronika vezérli, amelynek a munkatereken belüli sugárzása körbevesz  bennünket. Ezen felül további terhelést generálnak a falakban lévő vezetékek is. A ELEKTROSZMOG változó mértékű, de jól azonosítható sejtbiológiai kockázattal jár, folyamatos jelenléte negatív hatással van testünk jól szabályozott működésére, befolyásolja bioritmusunkat, agyműködésünket, hormonrendszerünket és hosszú távon károsíthatja egész szervezetünket.

Ma már az otthonunkban, a munkahelyünkön és az autónkban sem vagyunk ettől biztonságban, így az egészséges, tudatos életmód, illetve a helyes táplálkozás igénye mellett mindennapjaink elengedhetetlen részévé vált a ELEKTROSSZMOG elleni védelem is.

Számos nagyfrekvenciás terhelés is ér bennünket az épületeinken belül és a szabadban egyaránt, amelyeket nemcsak az adótornyok, hanem a különböző átjátszók, híradástechnikai eszközök, bázis állomások, közlekedési infrastruktúra elemek, műholdas adás-vétel is sugároznak. Ezek együttes, általános megnevezéseként használatos az elektromágneses sugárzás gyűjtőfogalom, vagy elektroszmog köznyelvi meghatározás

ZÖLD LÁMPA A MEGELŐZÉSNEK

MI A MEGOLDÁS?

Nem használunk mikrót, legalább háromféle szemetesbe dobjuk a hulladékot, távolabb tartjuk a fejünktől a telefont? Ez nem elégséges.

Sok évig tartó probléma feltárás, technológiai elemzés és a szükséges szakterületek tanácsadói segítségével létrehoztunk egy műszaki védelmi rendszert, mely alkalmazza az EU-ban már bevált technikákat, anyagokat, eszközöket, melyeket mi továbbfejlesztettünk, kiegészítettünk és egy egységes rendszerbe foglaltunk.

Az SHS HOME termékcsalád mellett a folyamatos tapasztalatgyűjtés és fejlesztések eredményeképpen létrehoztuk az SHS OFFICE termékeinket.

Az elektromágneses sugárzás csökkentésének folyamatát 3 jól definiálható lépésben határoztuk meg

 

AZ ELSŐ LÉPÉS – mérés, kockázatértékelés

  • A vizsgálandó környezet terhelésének megállapítása.
  • A sugárzások mérése hiteles tanúsítvánnyal ellátott, nemzetközi szabvány szerinti mérőműszerekkel.
  • Az általunk alkalmazott védelmi rendszer az SBM 2015 Nemzetközi Épületbiológiai Ajánlásnak felel meg.
  • A 25 éve folyamatosan fejlesztett és kialakított épületvédelem sugárzásilag rendezett, MUNKAKÖRNYEZET kialakulását eredményezi, amelyre mindenkinek szüksége van (és lesz) a tudományos-technikai fejlődés jelenében és belátható jövőjében.

 

 

A KIDOLGOZOTT protokol

– Bemutatja az egészségügyi kockázatokat, illetve épületbiológiai mérések folyamatát, értékelését és segít az esetleges problémák azonosításában.

– Elvárja az összes műszeres mérési eredmény pontos dokumentálását, az egyes alkategóriái a kritikus beltéri környezeti hatásokat írják le.

HITELESÍTETT JEGYZŐKÖNYV

A mért környezeti terhelésről általunk hitelesített jegyzőkönyv, a sugárzás szükséges mértékű csökkentéséről pedig szakmailag  megalapozott ajánlat készül.

 

MÁSODIK LÉPÉS – védelem kialakítása

  • A környezet műszeres mérése során nyilvánvalóvá válnak az elektromágneses terhelés kiváltó okai és mértéke.
  • Az elektroszmog-lábnyom kimutatása magába foglalja azokat a nemzetközi hitelesített vizsgálatokra alapozott megoldásokat és telepítendő rendszerre vonatkozó javaslatot is, mint pl. az SHS Office Complex.
  • Az SHS OFFICE Complex rendszer a konkrét elektroszmog kibocsátásának csökkentésére vagy teljes semlegesítésére ad megoldást. Társaságunk szakértői a védeni kívánt terület és helyiségek terheltsége és mérete alapján egyénileg tervezett rendszerre adnak ajánlatot, mely ajánlat tartalmazza a háttérsugárzás csökkentésének mértékét. A rendszer telepítését követően ellenőrző és igazoló teszteket végzünk.

HARMADIK LÉPÉSkontrollmérés és certifikáció

  • Sor került az ajánlat szerinti, sugárzást csökkentő eszközök telepítésére, majd a kontroll mérésekre.
  • A sikeres kontroll méréseket követően a vállalkozás általunk hitelesített tanúsítványt kap, amelyet védjegyként használhat fel a piaci versenyben.
  • A hitelesített jegyzőkönyv és a tanúsítvány együttesen alkalmas a vállalkozás elektroszmog semlegességének tanúsítására, melyet a kizöldített vállalkozás védjegyként használhat.

 

E-REDMÉNY

A vállalkozás vagy általa képviselt brand hitelesített tanúsítvány és védjegy birtokosa lesz, mellyel tovább erősíthetik a piaci részesedésüket és kellőképpen mutathatják meg mind a hazai, mind a nemzetközi vásárlóinak, továbbá konkurens piaci vetélytársai részére a cég társadalmi felelősségvállalását a fenn-tarthatóság jegyében.

A tudatos elektroszmog-neutralizációjával mind a vállalat, mind brand komoly hírértékre tehet szert, továbbá a vásárlói kör felé óriási üzenetértékkel bír.

A tárgyalt környezeti válságjelenségek döntően nem természeti, hanem civilizációs eredetűek, vagyis azok nagy része ember alkotta rendszerek működési következményeként értelmezhető. A vállalkozások jövőbeni felelős gazdálkodásához szorosan kötődnie kell a környezetvédelmi felelősségvállalás és a fenntartható fejlődéssel párhuzamosan kialakított sugárzásvédelmi rendszerek üzembehelyezése és folyamatos fejlesztése.

 

HOZZÁADOTT ÉRTÉK AZ E-GÉSZSÉG!

 

Termék paraméterek:

Magasság: 100cm; szélesség: 17 cm
Telepítési javaslat:
Műszeres mérést, megrendelést követően a tulajdonosokkal közösen határozzuk meg a berendezés helyét, darabszámát.
Igényelt mennyiség 100 m²-enként 1 db.
Szín: RAL alap white, gold
RAL extra +50 000 Ft

 

 

 

 

 

További szolgáltatások:

SHS WorkStation

SHS Smart

SHS Cars